Family Room Design Photos with Green Walls

Caco Photography
Feature wall/ rug - lauren_mcauslin

Designer: AK Designs Photographer: Tanya Zouev
Painted bookshelves really bring out the colours of book spines which add depth and interest to a room. - webuser_778132347

Sponsored

Renovation of existing family room, custom built-in cabinetry for TV, drop down movie screen and books. A new articulated ceiling along with wall panels, a bench and other storage was designed as well.

Le tapis La chaise est l’hommage de Francois Azambourg « à tous ceux qui pensent qu’il ne crée que des chaises ». Issu de son carnet de croquis, ce dessin restitue la fraicheur de l’esquisse à main levée, face aux modélisations informatiques de plus en plus présentes. Crédit : Toulemonde Bochart 2014

A custom painted floor transition in Short Hills, NJ separating the dining area from the living room addition by the artists from AH & Co. out of Montclair, NJ.

The shades of blues, reds, and burnt orange from the front parlor move seamlessly into the back parlor of this house.

Renovated kitchen while incorporating a table in with the kitchen island. Removed walls for an open floor plan to create a great room. Custom cabinetry and lighting including entertainment and bar area with granite countertops

Download the 5-star rated mobile app

From this view of the kitchen, you can see the family room and stairway leading to the second floor. We stained the banister handrails to match the cumaru hardwood floors. The granite countertop of the island matches the granite on the kitchen counters flanking the stove. The island was reconfigured to host a single, large sink and provides seating for two--making it an ideal place for their daughter to do homework, or grab a quick bite to eat.

The Reclaimed Flooring Company
quite like the book case idea - doniponi

Maple Bookcases, Brick Fireplace with White Mantle, Flat Screen TV Mounted above Fireplace

The Stonebridge Club is a fitness and meeting facility for the residences at The Pinehills. The 7,000 SF building sits on a sloped site. The two-story building appears if it were a one-story structure from the entrance. The lower level meeting room features accordion doors that span the width of the room and open up to a New England picturesque landscape. The main "Great Room" is centrally located in the facility. The cathedral ceiling showcase reclaimed wood trusses and custom brackets. The fireplace is a focal element when entering. The main structure is clad with horizontal “drop" siding, typically found on turn-of-the-century barns. The rear portion of the building is clad with white-washed board-and-batten siding. Finally, the facade is punctuated with thin double hung windows and sits on a stone foundation. This project received the 2007 Builder’s Choice Award Grand Prize from Builder magazine.

Open concept kitchen and family room, large stained wood island, classical details, Heintzman Sanborn

© Gordon Beall

Sponsored

Patricia Van Vliet - Owner Stylish Staging

Bright Idea Photography