Family Room Design Photos with Laminate Floors

A separate kids retreat or media room keeps the kids happy and provides them with their own space.
The media room or 2nd lounge only needs to be this big - craigmichelebw

Sponsored

Architectural Consulting, Exterior Finishes, Interior Finishes, Showsuite Town Home Development, Surrey BC Park Ridge Homes, Raef Grohne Photographer

TV Wohnwand mit Regal und Schubladenboard grifflos Lack weiß mit Deckplatte Buche massiv

The Printer's Daughter Photography by Jenn Culley

This ranch was a complete renovation! We took it down to the studs and redesigned the space for this young family. We opened up the main floor to create a large kitchen with two islands and seating for a crowd and a dining nook that looks out on the beautiful front yard. We created two seating areas, one for TV viewing and one for relaxing in front of the bar area. We added a new mudroom with lots of closed storage cabinets, a pantry with a sliding barn door and a powder room for guests. We raised the ceilings by a foot and added beams for definition of the spaces. We gave the whole home a unified feel using lots of white and grey throughout with pops of orange to keep it fun.

Proyecto de decoración de reforma integral de vivienda: Sube Interiorismo, Bilbao. Fotografía Erlantz Biderbost

This quaint beach cottage is nestled on the coastal shores of Martha's Vineyard.

Trusted home professionals turn ideas into reality

Cette pièce à vivre est le coeur de l'appartement et je tenais à ce que les locataires prennent pleinement conscience de l'espace et de la lumière dès leur arrivée dans l'appartement. Genre : "wouah !". On a donc complètement ouvert l'espace, abattu les cloisons et un mur porteur pour ne conserver qu'un poteau avec IPN. La jolie lumière qui arrive du côté rivière a pu ainsi baigner la totalité de l'espace. Une fois tout ouvert, il a fallu guider à nouveau l'oeil, aider l'orientation en marquant les espaces ainsi ouverts. La cuisine a été mise en valeur dans son "cube" avec un coloris de peinture plus soutenu et un éclairage sous les meubles au sol. Le coin salon a été séparé par un claustra qui marque l'espace sans casser la perspective, et qui permet de venir appuyer la TV. Le coin salon est mis en valeur par l'application de quelques lés de papier-peints (Scion). Les murs sont peints avec des peintures lessivables. A gauche, petit espace bureau dans le coin bibliothèque et rangement. La table de la salle à manger, réalisée dans le même matériau que le plan de la cuisine, permet d'accueillir 8 convives.

Beautiful built-in Entertainment unit with open shelves and closed storage. @jaggedlens

View of the open concept Living Room area.

Sponsored

Brian Buettner Photography