Outdoor dining
Outdoor dining
Interior Design By JoInterior Design By Jo
This outdoor setting makes great use of the apartment's large private balcony.
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Tawarri Two Residence
Tawarri Two Residence
Habitat Studio ArchitectsHabitat Studio Architects
House 2 in a dual dwelling development in Koala Park where the site was subdivided for the two new dwellings. On a 332sqm North aspect site the dwelling was designed to allow a front North aspect pool courtyard with direct views to Burleigh Heads Ridgeline. The design was reflective of the South East Queensland Sub Tropical climate with lower floor living areas open to external entertaining decks, the pool courtyard and landscape. Large eave overhangs & oversized gutters with a flatter pitch hip roof & eaves boxed down to window heads indicative of Tropical Modernist Architecture. Planning to the Ground Floor was programmed with all public zones of living, dining, kitchen & a flexible guest bed that could transition to a kid’s rumpus adjacent to the pool if needed. These public zones all wrap the central landscaped courtyard & external entertaining areas. The first floor was programmed with private zones of 3 additional bedrooms & a retreat, kids spill out zone. A defining element was the arched vertical batten aluminium screen acting as a skirt to the deck areas & extending as a balustrade over that act as a colonnade to thicken the façade & help with cooling interior living spaces. The transparency of the screen allows filtered light & cross ventilation to enter the internal spaces. The arched openings soften the form of the building & allow a visual to the landscaped courtyard from within. Built by Paul & the team at PJH Constructions. Photos by Kristian Van Der Beek. KvdB
Prahran Heritage Renovation and Extension
Prahran Heritage Renovation and Extension
Sherbrooke Design and ConstructionSherbrooke Design and Construction
This semi-detached inner suburban Edwardian home was in original condition but for limited 1960’s improvements to the kitchen, bathroom & laundry. The brief was to create a contemporary residence encompassing the heritage context with every modern amenity and embracing the opportunities of a rear northern exposure.
Bold and Beautiful
Bold and Beautiful
Kitchen Envy - Custom KitchensKitchen Envy - Custom Kitchens
Bold and Beautiful Detailed design elements feature in this showstopping scheme. Resene "Cabbage Pont" is used on custom shaker style cabinetry to create atmosphere and is contrasted with crisp white subway tiles on the splashback and beautiful marble look benchtops. Practicality is achieved with ample storage solutions in the island bench and a custom built-in wine cabinet. Work with our design professionals to bring your own dream kitchen to life.
Hinterland Master Suite
Hinterland Master Suite
CT DesignCT Design
The master ensuite feels like your own private day spa, featuring custom built in vanities warm timber tones, brass details and stone tops. Stone look tiles ground the space while a penny round mosaic features in the shower area. Subtle curves in the vanities and mirrors create softness in what could be a hard space.
Warton Residence
Warton Residence
Cast StudioCast Studio
Photography: Acorn Photography - Rob Frith Media Styling: Jo Carmichael Interiors

28,895,748 Home Design Photos

9