Lime Avenue Residence

The project was the result of a highly collaborative design process between the client and architect. This collaboration led to a design outcome which prioritised light, expanding volumes and increasing connectivity both within the home and out to the garden.
Within the complex original plan, rational solutions were found to make sense of late twentieth century extensions and underutilised spaces. Compartmentalised spaces have been reprogrammed to allow for generous open plan living. A series of internal voids were used to promote social connection across and between floors, while introducing new light into the depths of the home.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Kitchens with Similar Colours
Bayshores
Trendy Modern | Davidson New Build
Cantilever K2
Mclean House
Remodelling & Extension - West Pymble
Farmhouse Kitchen
Montauk Beach House
Palmerston Design Consultants B/W Kitchen