Mountain View, California - Wong Residence

Patrick & Topaze McCaffery - Taproot Garden Design & Fine Gardening "The air conditioning unit is hidden by beautiful Ipe wood fencing. The Ipe wood raised planter box produces plenty of peppers and herbs for the family."

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

tandk2012
tandk2012 added this to 2019 Outdoor SC2 days ago

area for trash bins...good looking.

cjetito
cjetito added this to Outdoor Entertaining12 Sep 2019

The horizontal pattern is appealing. Makes a nice border or cover for the compressor

angie1654
angie1654 added this to Backyard10 Sep 2019

To hide air conditioner and pool equipment

People who liked this photo also liked
Milton Residence (In Progress)
Front Garden - Court Lane
Mountain View, California - Wong Residence
Brazilian Hardwood Gate
Modern Duplex Front Yard
Banks
Lawn Replacement Edible Landscape
Front Garden - Court Lane
Gardens with Similar Colours
Gramercy
Contemporary Kids
Fairfield.2
京都・西山のガレージハウス
C Killingsworth
Malibu Residence
Privathaus in Hagen
M. Davis Project