Selwyn Project

The existing zigzag brick walls provided a perfect opportunity for doing something more organic on the ground level of this backyard. Four tree-form 'Diabolo' ninebarks anchor each corner of the wall while a serpentine gravel pathway leads the eye to the upper terrace, which is a new conifer zen garden. Photo taken February, 2015, just after installation. Photo by Jay Sifford.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

swsink
SW Sink added this to Walkways4 May 2016

A few too many curves for me - looks like a river - maybe that's what the goal was? But a good alternative to the first level of the back yard to level it out using steel edging to create the change in height.

Photos in Selwyn Project

People who liked this photo also liked
Selwyn Project
Selwyn Project
Selwyn Project
Woodland garden 1
debora carl landscape design
Jay Sifford
Porters Hill Residence
Cardiff Serenity