The Suburban Farmhaus
The Suburban Farmhaus
Howes & Homes Designs
The Suburban Farmhaus //⁠ ⁠ A hint of country in the city suburbs. What a joy it was working on this project together with talented designers, architects & builders.⁠⠀ ⁠ The design seamlessly curated, and the end product bringing the clients vision to life perfectly.⁠ Architect - @arcologic_design⁠ Interiors & Exteriors - @lahaus_creativestudio⁠ Documentation - @howes.and.homes.designs⁠ Builder - @sovereignbuilding⁠ Landscape - @jemhanbury⁠ Photography - @jody_darcy⁠
Sunrise Holidays
Sunrise Holidays
CT Design
The master bedroom was given a light refresh with new oak bedsides in a classic style and fresh new soft furnishings in lovely blues and sandy tones, a perfect reflection to the coastal views out the window.
Holiday Home
Holiday Home
Impala Kitchens and Bathrooms
DESIGN BRIEF “A family home to be lived in not just looked at” placed functionality as main priority in the extensive renovation of this coastal holiday home. Existing layout featured: – Inadequate bench space in the cooking zone – An impractical and overly large walk in pantry – Torturous angles in the design of the house made work zones cramped with a frenetic aesthetic at odds with the linear skylights creating disharmony and an unbalanced feel to the entire space. – Unappealing seating zones, not utilising the amazing view or north face space WISH LIST – Comfortable retreat for two people and extend family, with space for multiple cooks to work in the kitchen together or to a functional work zone for a couple. DESIGN SOLUTION – Removal of awkward angle walls creating more space for a larger kitchen – External angles which couldn’t be modified are hidden, creating a rational, serene space where the skylights run parallel to walls and fittings. NEW KITCHEN FEATURES – A highly functional layout with well-defined and spacious cooking, preparing and storage zones. – Generous bench space around cooktop and sink provide great workability in a small space – An inviting island bench for relaxing, working and entertaining for one or many cooks – A light filled interior with ocean views from several vantage points in the kitchen – An appliance/pantry with sliding for easy access to plentiful storage and hidden appliance use to keep the kitchen streamlined and easy to keep tidy. – A light filled interior with ocean views from several vantage points in the kitchen – Refined aesthetics which welcomes, relax and allows for individuality with warm timber open shelves curate collections that make the space feel like it’s a home always on holidays.
Home Sweet Home - Seven Hills Project
Home Sweet Home - Seven Hills Project
Rylo Co
The compact master ensuite still has a bit of wow factor. The walls are covered in a linen look vinyl wallpaper, the floor is adorned with mother of pearl terrazzo tiles and there is a huge custom shaving cabinet behind the simple custom framed mirror. The large walk in shower is privately hidden behind a full height wall.
House Renovation in Baulkham Hills
House Renovation in Baulkham Hills
Inspired Spaces
This master bedroom received a complete makeover including a new wardrobe with sliding doors and a full height mirror
Tribe
Tribe
S&K Group
Designed & Built by us Photographed by Veeral Styling by SIM-PLI
Bowerbird
Bowerbird
Studio Ldm
Anastasia Kariofylldis
Small, Smart Canberra Renovation
Small, Smart Canberra Renovation
Architecture Republic
The kitchen performs double-duty with laundry functions under the breakfast bar bench as well as kitchen storage. Broom and pantry storage sit hidden behind minimalist cabinetry. Our goal was to maximise storage and bench space while keeping everything open and airy. The white cabinetry was a deliberate choice to reduce the bulk of so much storage in a smaller space. New insulation (to ceilings, walls and under the floors), European uPVC windows and energy efficient blinds hugely increased the sustainability of the house. A cold, draughty house became warm, inviting and cheaper to heat and cool.
Alderley House Renovation
Alderley House Renovation
Interiors by Daryl Wark
Once a small dark dining room off pokey living area is now a light filled guest bedroom. A new large double hung window was added to replace a small 1970s aluminium one. The original 1940's cornices were retained an restored and new period architraves and skirting were added. The art work was commissioned by Glenda Charles and evolved the clients favourite colours of cream, blue and gold. The bedspread is hand finished and Portuguese. The bedlinen Turkish and English. The cushions in mixed fabrics of Linen and silk. The antique brass lamps, shades, Morrish style mirrors and bedside tables were all sourced by Interiors by Daryl Wark Hannah Puechmarin
Number 16- Master Ensuite
Number 16- Master Ensuite
Jess Hunter Interior Design
layers of materials to create luxury within a monochromatic colour scheme.
Harbourside Chic
Harbourside Chic
Xclusiv Built Projects
Master bedroom timber feature wall behind bedhead and concealed built-in wardrobe.