CPRW FISHER

Lake Hayes House

Lake Hayes House

The perfect home for entertaining, inside and out. Enhanced by a large indoor fireplace, horizontal planes of cedar batten ceiling and recycled matai flooring frame the views, while extensive use of glass connects the interior to the landscape. The L-shaped building forms a courtyard for both summer and winter dining around the big outdoor fire.

2006 NZIA New Zealand Award

“An elegant but friendly and informal holiday home / retreat capturing unusual
views of the valley and surrounding mountains and using simple and crisp
building materials. At once contemporary and retrospective.”

— NEW ZEALAND INSTITUTE OF ARCHITECTS CITATION

Project Year: 2005
Project Cost: More than $2,000,000 NZD
Country: New Zealand
Postcode 9371
Lake Hayes House
4 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Lake Hayes House
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Lake Hayes House
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Lake Hayes House
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Lake Hayes House
1 Save | 0 Questions
EmbedQuestion
Lake Hayes House
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Lake Hayes House
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion
Lake Hayes House
0 Saves | 0 Questions
EmbedQuestion