Har också gas , men inte ugn med gas. en fördel som sällan nämns är att det inte har så stor betydelse att man har 100% plana kastruller och stekpannor på en gasspisel. Har jobbat som kock i 15 år innan det byggnadsvård på heltid. Skulle nog inte klara mig med en elspis eftersom det är mycket svårare att laga maten på en sådan.
Carl Palmquist thanked Byggnadsvårdsbutiken Skänninge
Jag har också en gashäll men inte gasugn, älskar det! Hade tidigare också gasugn men det vill jag helst aldrig ha igen, riktigt svårt att få till grejer i ugnen med en sådan.
Ja det verkar onekligen populärast med gasspis och elugnskombinationen! Min moster har en induktionshäll som funkar riktigt bra också där plattan blir stekhet på nolltid och sval så fort du drar undan pannan från plattan så att man inte bränner sig. Det är ju en väldig skillnad mot vanliga elspisar iallafall.. @Byggnadsvårdsbutiken visst har du helrätt i att även ojämna stekpannor funkar bra på gasspis, vilket ofta uppstår!
Anna Holmquist
Byggnadsvårdsbutiken Skänninge
Anna G
Carl PalmquistOriginal Author