Living Room Design Photos with Painted Wood Floors

A newly renovated terrace in St Peters needed the final touches to really make this house a home, and one that was representative of it’s colourful owner. This very energetic and enthusiastic client definitely made the project one to remember. With a big brief to highlight the clients love for fashion, a key feature throughout was her personal ‘rock’ style. Pops of ‘rock' are found throughout and feature heavily in the luxe living areas with an entire wall designated to the clients icons including a lovely photograph of the her parents. The clients love for original vintage elements made it easy to style the home incorporating many of her own pieces. A custom vinyl storage unit finished with a Carrara marble top to match the new coffee tables, side tables and feature Tom Dixon bedside sconces, specifically designed to suit an ongoing vinyl collection. Along with clever storage solutions, making sure the small terrace house could accommodate her large family gatherings was high on the agenda. We created beautifully luxe details to sit amongst her items inherited which held strong sentimental value, all whilst providing smart storage solutions to house her curated collections of clothes, shoes and jewellery. Custom joinery was introduced throughout the home including bespoke bed heads finished in luxurious velvet and an excessive banquette wrapped in white Italian leather. Hidden shoe compartments are found in all joinery elements even below the banquette seating designed to accommodate the clients extended family gatherings. Photographer: Simon Whitbread
Art work display and couch - melanie_kitto

Sponsored

I like this idea everywhere except the main gallery. It is an alternative to storage - belindaweir

Marisa
Pictures - tristan_meo

Sponsored

beautiful space and colour combos - meredithmcgrath1

Shape Architecture | Hastings Residence This project concerns the re-working of a large house in Hastings. In addition to the interior refurbishment we are also working on a side return extension at ground and basement levels and a pod room at roof level. Photograph David Merewether

Elisabeth Daly
Colour and light and simple shapes - janinesearle

Erik Olsson Fotogarfer

都心のモダン住宅
Timber wall and dark floors - adam_ross_murphy

Sponsored